Onze Diensten

Graag vertellen wij meer over onze diensten, vooral op gebied van: gevelstyling, autobelettering en interieurstyling:

Gevelstyling

Autobelettering

Interieurstyling

Gevelstyling

Kies voor een slimme totaaloplossing en combineer (digitale) signing en interieurstyling.
Uw pand: de thuisbasis van uw bedrijf. De buitenkant loopt het meest in de kijker. Hiermee geeft u de eerste indruk aan uw (potentiële) klanten en die moet goed zijn. Maar ook met de binnenkant wilt u de juiste boodschap uitstralen. Kies daarom voor een slimme totaaloplossing. édesign combineert (digitale) signing en interieurstyling, zodat u uitstraalt wie u bent.

 

Autobelettering

Ga op weg en laat u zien!
Met uw bedrijf bent u voortdurend op weg, gericht op het doel dat voor u ligt. Onderweg ontwikkelt u zich. Ook uw auto is voortdurend op de weg. U draait de weg op en voorbijgangers maken voor het eerst kennis met uw bedrijf. In de file of voor een stoplicht staan is voor u geen verloren tijd! Tientallen ogen zien uw bedrijfsnaam en de boodschap die u overdraagt. U draait het terrein van uw klant op en creëert een vertrouwd gevoel. Laat u zien, wees herkenbaar en breng een positief beeld over!
Graag ontvangen wij uw auto zo schoon mogelijk, daarom bemiddelt édesign graag met Peak Perfection.

Promotiemateriaal

Communiceert u wat u wilt communiceren? In reclame-uitingen wordt vaak veel gecommuniceerd, maar wat wilt u dat de kijker ziet? Welke boodschap wilt u overbrengen? édesign optimaliseert uw reclame-uiting en creëert een imago dat bij uw bedrijf past.

Wij staan
voor:

Doelen

Het is bij ons de hoogste prioriteit om te zorgen dat uw bedrijf beter zichtbaar wordt en daar resultaten behaalt.

Samenwerking

Met zorgvuldige samenwerking met de klantenbasis kunnen wij met u het best mogelijke product neerzetten.

Teamwork

Door goed samen te werken kunnen wij voor u zo efficiënt & goed mogelijk uw product neerzetten.

Verhaal

In al onze klussen willen wij graag een verhaal maken & neerzetten, dit helpt in de zichtbaarheid & branding.

Presentatie

Wij helpen mee niet alleen met het realisatie proces maar ook met het denk werk.

Geen vertragingen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en helpen u om het zo spoedig mogelijk te realiseren.

Overige
Diensten

Restyling

Uw bedrijf is voortdurend in ontwikkeling. Daarbij volgt u de ontwikkelingen van de markt op de voet. Stilstaan kan niet. Bij uitbreiding, reorganisatie, fusie en productvernieuwing verandert u mee. édesign helpt bij het vertalen van de nieuwe ontwikkelingen binnen uw bedrijf in de communicatie. Daarbij staat uw identiteit centraal. Wat er ook wijzigt, wij houden uw uitstraling passend.

 

Digital Signage

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Met aangepaste software en betaalbare schermen gaan de digitale ontwikkelingen in de reclame verder en worden oneindig veel mogelijkheden gecreëerd. Met digitale signage kan de interactie tussen passant en bedrijf steeds effectiever benut worden. Big data speelt daarbij een grote rol, mits de gigantische hoeveelheid gegevens goed gebruikt wordt. Laat édesign uw reclame-uiting optimaliseren op het juiste moment en creëer het imago dat bij uw bedrijf past. Zowel voor uw content als voor uw digitale schermen bent u bij édesign van harte welkom voor vrijblijvend advies.

Blije Klanten
Verschillende Producten
Geprinte Platen
Maandelijkse Bedrukkingen