Over ons

“Merken zichtbaar maken door samen, snel klantgerichte belevingen te creëren & printen.”

Over ons

Communiceert u wat u wilt communiceren?

Sinds 1988 hebben er een hoop veranderingen plaatsgevonden binnen onze branche. Tot op de dag van vandaag halen wij veel energie uit de complete verzorging van uw WoW-effect. 

Gericht op maatwerk, kwaliteit en positieve beeldvorming levert édesign communicatie die bij u past. Of het nou gaat om drukwerk, gevelreclame, signing of promotiemateriaal, wij begeleiden en adviseren u van concept tot realisatie.

Met kennis van de meest recente ontwikkelingen in de beeldcommunicatie, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Daarom ontmoeten wij u graag, om te zien wie u bent en te horen wat uw wens is. Vervolgens kunnen wij een product ontwerpen, uitvoeren en plaatsen dat bij u én bij uw doelgroep past. Want dat is édesign: communicatie op maat.

Veelzijdig & Grafisch

Met kennis van de meest innoverende producten gericht op/gepaard met LCD schermen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom ontmoeten wij u graag, om te zien wie u bent en te horen wat uw wens is. Vervolgens kunnen wij een product ontwerpen, uitvoeren en plaatsen dat bij u én bij uw doelgroep past. Oude en nieuwe signing komen hier vaak samen voor verbluffende eindresultaten.

Alles snel & onder één dak

Van technische hulpverlener tot aanspreekpunt voor u als klant. Als opvullende schakel binnen Edesign, fungerende in meerdere afdelingen waardoor ik medeverantwoordelijk ben voor het eindproduct. Zowel contacten met de eindgebruikers, leveranciers en eigen personeel is voor mij vanzelfsprekend. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het adviserend aanbieden van offertes, zowel het binnenhalen als verwerken van maatwerk en het leveren van goederen en diensten.

Een schat aan & Kennis

Reclame ontwerp- en productie bedrijf. Edesign is ruim 30 jaar actief in Nederland, en Edesign blijft verrassend veelzijdig. Decoratie materiaal, zowel zakelijk als privé erg interessant. Creëer een fijne werkplek, maak van je creativiteit werkelijkheid. Door onze centrale ligging zijn we in heel Nederland actief. Edesign is een erkend signbureau en is al jarenlang aangesloten bij SIBON.

 

Persoonlijke Aanpak

Een gerichte reclameboodschappen uitzenden naar het grote publiek? Zowel voor interne als externe communicatie kunnen wij uw boodschap vertalen naar een kwalitatief hoogwaardig product op het digitale scherm. De content is eenvoudig en snel te bewerken, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel en voorbeeld. Want dat is édesign: communicatie op maat. Ook standaardproducten leveren wij op maat.

Ons Team

édesign profileert zich als een vooruitstrevend en passievol reclamebedrijf. Met oog voor kwaliteit en milieu en aandacht voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Voordelen die tot uiting komen in de wijze waarop onze medewerkers in uw organisatie werken.

Graag stellen wij ons aan u voor:

Alfred Jansen

Reclame ontwerp- en productie bedrijf. Edesign is ruim 25 jaar actief in Nederland, en Edesign blijft verrassend veelzijdig. Decoratie materiaal, zowel zakelijk als privé erg interessant. Creëer een fijne werkplek, maak van je creativiteit werkelijkheid. Door onze centrale ligging zijn we in heel Nederland actief. Edesign is een erkend signbureau en is al jarenlang aangesloten bij SIBON.

“Noem iets en ik weet hoe ik het kan maken”

“Communiceert u wat u wilt communiceren?”

Ludo Jansen

De mogelijkheden om een prachtige uitstraling te creëren zijn eindeloos. Wij creëren met de juiste ingrediënten graag het ‘WoW-effect bij u en uw klanten. Het is mogelijk om het hele in- en/of exterieur aan te pakken, maar vaak is met enkele simpele aanpassingen al een heel ander beeld te realiseren. We leveren producten waarbij de focus ligt op de complete beleving.

Marry Kammeijer-Schouten

Een uitstraling of een imago is vaak op simpele wijze positief bij te stellen door het gebruik van hoogwaardige afbeeldingen, materialen en kennis omtrent de montage. Daar waar afbeeldingen op de juiste manier de blik vangen noemen wij het ook wel sfeercommunicatie. Alleen gaat men vaak sneller maar met samen innoveren komt men verder.

“édesign is een reclamebedrijf met oprecht persoonlijke aandacht voor de klant”

Geheel vrijblijvend offerte aanvragen.