Édesign, Reclame voor iedereen

Communiceert u wat u wilt communiceren? Gericht op maatwerk, kwaliteit en positieve beeldvorming levert édesign communicatie die bij u past. Of het nou gaat om  • Gevel reclame  • Interieur styling  • Signing, wij begeleiden en adviseren u van concept tot realisatie. 

Met kennis van de meest recente ontwikkelingen in de (beeld)communicatie, zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom ontmoeten wij u graag, om te zien wie u bent en te horen wat uw wens is. Vervolgens kunnen wij een product ontwerpen, uitvoeren en plaatsen dat bij u én bij uw doelgroep past. Want dat is édesign: communicatie op maat.
Contact


Édesign

Ampèrestraat 12,
Ede, 6716 BN.

Telefoon: +31 (0)318-641010

info@edesign-ede.nl

.

0
Tevreden klanten
0 +
Verschillende producten
0 +
Geprinte Platen
0
Maandelijkse bedrukking

“Edesign is reclame voor iedereen”

Wij zijn gespecialiseerd in auto belletering, freesletters en interieur styling. Maar dit is zeker niet alles! Heb je een leuk idee en je weet niet hoe je het moet realiseren? Kom gewoon even langs en maken we samen Uw idee waar. Niks is te gek!

Planning

Wij plannen eerst een moment in wanneer u langs kan komen met uw idee. Daarna gaan samen zitten en gaan we bespreken hoe we uw idee het beste kunnen realiseren. En geven u onze beste adviezen. Dan gaan we direct aan de slag met de opmaak. Dit is kleine schets hoe uw idee eruit komt te zien

Productie

Als u akkoord heeft gegeven op de opmaak, dan start de productie fase. Hier begint uw idee tot leven te komen. En of u nou freeswerk heeft of simpele stickers, wij hebben de machines ervoor!

Afleveren

Als de productie klaar is bellen of mailen wij dat uw product klaar ligt. u kunt het dan ophalen bij ons bedrijf. Heeft u een zuil of bord besteld, Of groter werk? Dan kunt u er voor kiezen dat onze ervaren monteurs het gaan monteren op uw gevel of stoep.

.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Wij werken voor onder andere...